Kérdése van?
+36 30 275 1041
Ingyenes szállítás
nem
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres.
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Bemutatkozás:

Magyarország egyik legszebb vidéke Tokaj-Hegyalja, ezen belül pedig Bodrogkeresztúr. Itt élünk és itt teremnek a gyümölcseink. Már tizenkét éve kistermelőként  készítem termékeimet  családommal  együtt. A  lekvárjaink, szörpjeink  házi, nem nagyüzemi  termékek. Nem gépsoron készülnek, nem targoncával rakodunk.

Nincsenek alkalmazottaink. A  családunk együtt gyűjti, szedi a gyümölcsöket a család kertjeiből.  Kézzel mossuk, hámozzuk, daraboljuk, passzírozzuk, töltjük, palackozzuk és címkézzük. Mintha magunknak készítenénk. Amit mi nem ennénk szívesen, azt másnak sem adjuk ! 

Tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek!  Megőrizzük a gyümölcsök eredeti ízét, színét, aromáját és a vitaminokat is. Nagy az érdeklődés ezen termékek iránt, mivel mindenki törekszik az egészsége megóvására.

Több neves borásznak készítünk „saját” lekvárt a boraik mellé. Így már Japánba, Svájcba, Floridába, Finnországba is jutott el  termékünk.

 Vinotékában , Tokaj-hegyaljai szállodákban és vendégházban, delikáteszben, bisztróban,étteremben, kávézóban  lehet találkozni a lekvárjainkkal, szörpjeinkkel.

AGGTELEKI NEMZETI PARK VÉDJEGGYEL RENDELKEZÜNK és a TOP 100 KISTERMELŐ KÖZÖTT VAGYUNK.

Köszönjük ha  visszajelzéseket kapjunk a vevőinktől, elégedettségükről ! 

Bemutatkozás

GOURMET  lekvárok, csatnik, szörpök, gyógynövényes szirupok, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek.

Ezeknek a termékeknek rendkívül jók az élettani hatásuk a szervezetre. Gondossággal készült termékek.

Vidéki, Tokaj-hegyaljai kistermelői termékek, saját kertből.  Nem gépi, hanem kétkezi munkával készülnek  a szörpök, lekvárok és szirupok és csatnik is. Mitől különlegesek?- kérdezte egy újságíró. Válasz: Nincs benne semmi különleges, csak gyümölcsből készülnek, tisztán,  úgy ahogy kell.

Elérhetőségek


TELEFON: +36 30 275 1041
E-mail:info@csicsorke.hu
https://csicsorke.hu - "CSICSÖRKE MŰHELY KFT. - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben