Magyarország egyik legszebb vidéke Tokaj-Hegyalja, ezen belül pedig Bodrogkeresztúr. Itt élünk és itt teremnek a gyümölcseink. Már tizenkét éve kistermelőként készítem termékeimet családommal együtt. A lekvárjaink, szörpjeink házi, nem nagyüzemi termékek. Nem gépsoron készülnek, nem targoncával rakodunk.
Nincsenek alkalmazottaink. A családunk együtt gyűjti, szedi a gyümölcsöket a család kertjeiből. Kézzel mossuk, hámozzuk, daraboljuk, passzírozzuk, töltjük, palackozzuk és címkézzük. Mintha magunknak készítenénk. Amit mi nem ennénk szívesen, azt másnak sem adjuk !
Tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek! Megőrizzük a gyümölcsök eredeti ízét, színét, aromáját és a vitaminokat is. Nagy az érdeklődés ezen termékek iránt, mivel mindenki törekszik az egészsége megóvására.
Több neves borásznak készítünk „saját” lekvárt a boraik mellé. Így már Japánba, Svájcba, Floridába, Finnországba is jutott el termékünk.
Vinotékában , Tokaj-hegyaljai szállodákban és vendégházban, delikáteszben, bisztróban,étteremben, kávézóban lehet találkozni a lekvárjainkkal, szörpjeinkkel.
AGGTELEKI NEMZETI PARK VÉDJEGGYEL RENDELKEZÜNK és a TOP 100 KISTERMELŐ KÖZÖTT VAGYUNK.
Köszönjük ha visszajelzéseket kapjunk a vevőinktől, elégedettségükről !
GOURMET lekvárok, csatnik, szörpök, gyógynövényes szirupok, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek.
Ezeknek a termékeknek rendkívül jók az élettani hatásuk a szervezetre. Gondossággal készült termékek.
Vidéki, Tokaj-hegyaljai kistermelői termékek, saját kertből. Nem gépi, hanem kétkezi munkával készülnek a szörpök, lekvárok és szirupok és csatnik is. Mitől különlegesek?- kérdezte egy újságíró. Válasz: Nincs benne semmi különleges, csak gyümölcsből készülnek, tisztán, úgy ahogy kell.