Kérdése van?
+36 30 275 1041
Ingyenes szállítás
nem
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres.
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

SZOLGÁLTATÓ

Csicsörke Műhely Kft. 3916 Bodrogkeresztúr, Kossuth  utca 114.
Adószám: 32120231-1-05
Cégjegyzékszám: 05-09-036076
Bankszámlaszám: OTP Bank 11734224- 21431159

Számla tulajdonos: Csicsörke Műhely Kft.

Email: info@csicsorke.hu

GARANCIA

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a termék a szállítás során megsérül. Erről jegyzőkönyvet kell felvetetni a kiszállítást végző céggel. 

Élelmiszerek minőségi kifogása esetén panaszát kérjük, jelezze felénk e-mailben vagy telefonon, és kicseréljük a terméket.  Fontos, hogy  felmerült probléma gyors elintézése érdekében  adja meg a mobiltelefonszámát, hogy el tudjuk érni kérdéseinkkel.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat vásárlási szándékától. A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni vagy átadni a terméket a webshopnak.

A webshop elállhat a vásárlási megbízás teljesítéstől, ha a megrendelő előzőleg indok nélkül nem vette át a megrendelt termékeket, ezzel anyagi kárt okozva a társaságunknak. Ebben az esetben a kiszállítási és visszaszállítási díjat vállalkozásunknak a szállító cég felé ki kell fizetni.
Megtagadhatjuk a vásárlást ha a megrendelő nem megfelelő adatokat ad meg a megrendelésnél, és ezt jelzésünkre sem korrigálja.
Nem áll módunkban teljesíteni  a megrendelést, ha a vásárló nagy összegű megrendelés esetén, nem fizeti meg az előleg számláját.


A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hibásan feltüntetett árakért, hibás termékleírásért, és hibás tartalomért, valamit hekkerek által okozott károkért.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett.

Kifizetésre több lehetőség adott. Személyes átvételkor a helyszínen fizethet készpénzzel, előre utalással vagy kiszállításkor pedig a szállítást végző cég futárnak. 

Futárszolgálattal történő szállítás esetén a számlát minden esetben e-mail-ben küldjük el.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Személyes átvétel a cég bemutatótermében (3916 Bodrogkeresztúr, Kossuth utca 114.), munkanapokon, telefonon egyeztetett időben lehetséges. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés szükséges. A leadott rendeléseket visszaigazoljuk és csak ezután kérjük utalni a rendelés összegét . Visszaigazolás után 3 napon belül nem érkezik meg az utalás, töröljük  a rendelést.

Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási  díjat a megrendelőnek előre kell átutalni. A szállítás a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül történik. A kiszállítást a megrendelő által feltüntetett címre, annak bejárati ajtajáig, emeletes ház esetén a főbejáratig szállítják ki.

Sikertelen kézbesítés esetén még egyszer megkíséreljük a csomag kézbesítését, utána a rendelést töröljük. 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A megrendelt árut a Sprinter Kft. szállítja ki. A megrendeléskor ki kell választani a megfelelő módozatot. 

NAGYKERESKEDELEM, VISZONTELADÓI PARTNEREK

Viszonteladói partnerségre lehetőség nyílik. Emailben tudunk tájékoztatót küldeni érdeklődés esetén. 

INFORMÁCIÓK

A bemutatóterem  Kovács Gyula kistermelő  üzemeltetése alatt működik. 

Címe: 3916 Bodrogkeresztúr, Kossuth utca 114.
A cég e-mail címe: info@csicsorke.hu

 Itt lehetőség nyílik a termékek személyes megvásárlására, valamit elkészítéséről információt kaphatnak, felhasználási   tanáccsal együtt.

 Fő profilja Tokaj-hegyaljai  gyümölcsökből készült adalékmentes, csak üvegbe palackozott, különleges lekvárok, szörpök, gyógynövényes szirupok, csatnik készítése.  

Bemutatkozás

GOURMET  lekvárok, csatnik, szörpök, gyógynövényes szirupok, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek.

Ezeknek a termékeknek rendkívül jók az élettani hatásuk a szervezetre. Gondossággal készült termékek.

Vidéki, Tokaj-hegyaljai kistermelői termékek, saját kertből.  Nem gépi, hanem kétkezi munkával készülnek  a szörpök, lekvárok és szirupok és csatnik is. Mitől különlegesek?- kérdezte egy újságíró. Válasz: Nincs benne semmi különleges, csak gyümölcsből készülnek, tisztán,  úgy ahogy kell.

Elérhetőségek


TELEFON: +36 30 275 1041
E-mail:info@csicsorke.hu
https://csicsorke.hu - "CSICSÖRKE MŰHELY KFT. - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben