Kérdése van?
+36 30 275 1041
Ingyenes szállítás
25.000Ft felett
Az Ön kosara üres.
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Bemutatkozás:

 Először saját kedvtelésre, később a barátok, kollégák biztatására már értékesítésre is készítettünk lekvárokat. Pl. a Vodka narancs lekvár poénból készült, a régi házibulik emlékére. Vagy a Chili dzsem aminél a tűréshatárokat próbálgattuk, de természetesen közönség elé már szolid, tompított változatban készült.

Már nyolcadik éve kistermelőként  készítem termékeimet  családommal  együtt. Ezek a  lekvárok, dzsemek különlegességek, szörpök  valóban kézműves, házi termékek. Nem gépsoron készülnek, nem targoncával rakodunk. Nincsenek alkalmazottaink. A kis családunk együtt gyűjti, szedi a gyümölcsöket a család kertjeiből.  Kézzel mossuk, hámozzuk, daraboljuk, passzírozzuk, töltjük, palackozzuk és címkézzük. Mintha magunknak készítenénk. Amit mi nem ennénk szívesen, azt másnak sem adjuk !  Tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek!  Megőrizzük a gyümölcsök eredeti ízét, színét, aromáját és a vitaminokat is megpróbáljuk.

Elég nagy az érdeklődés ezen termékek iránt, mivel mindenki törekszik az egészsége megóvására.

Több neves borásznak készítünk „saját” lekvárt a boraik mellé. Így már Japánba, Svájcba, Floridába, Finnországba is jutott el  termékünk.

 Vinotékában , Tokaj-hegyaljai szállodákban és vendégházban, delikáteszben, bisztróban,étteremben, kávézóban  lehet találkozni a lekvárjainkkal, szörpjeinkkel. 

Az is nagyon fontos, hogy visszajelzéseket kapjunk a vevőinktől, elégedettségükről.

Cukrász, szakács végzettséggel rendelkezem, ami ugyan nem sokat számít mert a „kovács” a „takács” a „lovász” is tud lekvárt főzni ) de                   

Bodrogkeresztúri Csicsörke lekvárt, csak mi !

Bemutatkozás

Különleges lekvárok, krémek ,szörpök tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek. Ezeknek a termékeknek rendkívül jók az élettani hatásuk a szervezetre. Cukorbetegek és diétások részére is készítünk lekvárokat. Ezek valóban kézműves, nagy gondossággal készült termékek. Paleo és bio boltok vásárlói részére külön készítünk termékeket. Mi nem nagyüzem vagyunk, hanem kistermelők. Saját gyümölcssel, gyógynövénnyel és kétkezi munkával készülnek  szörpjeink,lekvárjaink és szirupjaink is.

Elérhetőségek


TELEFON: +36 30 275 1041
E-mail:netandi@freemail.hu
csicsorke.hu - "Csicsörke " Kovács Gyula - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.